Meer houtkachels, meer luchtvervuiling

A,Woodburning,Stove,With,Wood,And,Pellets

Gesprekken over houtstook nemen toe de laatste tijd. Als gevolg van de significante stijging van de gas- en elektriciteitsprijzen dit jaar, wordt verwacht dat steeds meer mensen komende winter kiezen voor houtstook. Het bespaart dan misschien op de energierekening, maar het heeft een slechte invloed op onze ademhaling en gezondheid. Houtverbranding zorgt namelijk voor de uitstoot van fijnstof en chemicaliën in de lucht. Je ruikt het vaak ‘s avonds als je een wandeling maakt in de buitenlucht.
Ook als je zelf geen houtkachel hebt, de houtrook van je buren komt je huis binnen, zelfs met de ramen dicht, helaas.

Deze video van 1 minuut hieronder vertelt je hoe houtrook onze gezondheid beïnvloedt :

De producten van BRISE zijn ontworpen voor allergiezorg. Daarom focussen we hier op hen die worden gehinderd door buren die hun huis verwarmen met houtkachels. En vergis u niet: ook buitenkachels, barbecues en houtvuurtjes zorgen voor luchtwegproblemen. Houtstook veroorzaakt luchtvervuiling: fijnstof (PM) en chemicaliën (VOS) komen in de lucht en veroorzaken stank, overlast en ademhalingsproblemen.

>> Lees meer over: Wat is PM en wat zijn de schadelijke effecten op de gezondheid

 

Het HEPASmart® systeem

Het HEPASmart®-systeem van de BRISE-luchtreinigers garandeert dat vervuilde lucht die uw huis binnendringt (schadelijke stoffen zoals houtrook) snel en efficiënt wordt verwijderd. De intelligente luchtreiniger berekent het daadwerkelijke gebruik van het filter, zodat u er verzekerd van kunt zijn dat het filter optimaal werkt in uw persoonlijke situatie. Maatwerk dus, zodat u geen geld verspilt; het filter werkt alleen als het nodig is. Geen omkijken naar, u ontvangt automatisch bericht via de app als het zover is.

 

Wat kost dat gemiddeld per dag?

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. De all-in kosten gedurende vijf jaar thuisgebruik 24/7, in een eengezinswoning in Nederland:

€0,95 per dag, inclusief apparaat Brise C360, alle benodigde filters en elektra.

 

Nu met nog meer voordelen: 1 jaar* gratis filters

Wanneer u de Brise C360 bestelt in onze eShop en koppelcode “4freefilters” gebruikt tijdens het afrekenen, ontvangt u 4x Carbon prefilters gratis (adviesprijs: € 39). Met deze extra gratis filters hoeft u een jaar lang geen filters aan te schaffen*. Overweegt u 2 apparaten aan te schaffen, voor uw woonkamer én slaapkamer? Uiteraard ontvangt u dan 2 x 4 Carbon prefilters en met nog meer korting.

Het is standaard een geschatte periode. De werkelijke levensduur hangt af van uw individuele situatie. Het kan langer of korter zijn.

Brise C360 intelligente luchtreiniger

Bestel nu in onze webshop
Ontvang 4 extra koolstof prefilters voor 1 jaar* gebruik gebruik
Kortingscode: 4freefilters

Deel met anderen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn