Blijf gezond en bespaar geld

Play Video

Het klinkt misschien een beetje gek, maar sta mij toe dit uit te leggen.

De afgelopen twee jaar dwong het Coronavirus ons om onze huizen extra te ventileren. Om het risico op infectie te minimaliseren. In de zomer en lente meestal geen probleem, maar dat is ‘s winters wel even anders. Enorm veel energie gaat dan verloren.

Corona en hout

Met een torenhoge gasprijs zoeken mensen naar alternatieven, zoals het stoken van hout in de open haard en de ventilatie te verminderen. Dan zal het voor niemand een verrassing zijn dat er dan een dilemma ontstaat. Gezondheid versus kosten.

Nu we het dan toch hebben over gezondheid: ons binnenklimaat blijft zeer belangrijk. Met zekerheid kunnen we voorspellen dat Corona deze winter weer de kop zal opsteken en opnieuw moeten we dan de verspreiding van dit virus bestrijden.

Het heeft niet onze voorkeur, maar als u toch hout wil stoken of de buren, bescherm u er dan tegen. Dit stof is niet onschuldig, met name niet voor mensen met astma en zwangeren.

Geld besparen

Reiniging van de lucht kan dan een oplossing zijn, voor uw gezondheid en uw portemonnee ! Het intelligente HEPASmart systeem van Brise luchtfilters zuivert  de lucht in het huis van virussen en stof, snel en efficient.

Door een dergelijke,  eenmalige investering kunt u jarenlang gezondheidsbescherming, comfort en kostenbesparing in uw huis combineren.

Ik kan het u aanraden !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn