Brise Care BV ontwikkelde in 2017 de eerste AI-luchtreiniger ter bevordering van gezonde luchtwegen, vooral op het gebied van allergie en astma. In de afgelopen jaren is een volledig assortiment slimme luchtreinigers ontwikkeld; de unieke, kunstmatig intelligente ‘Guardian Angel’ voelt en bestuurt autonoom de luchtkwaliteit. Het houdt rekening met vele factoren, zoals vervuiling binnen en buiten, en met de persoonlijke gezondheidsstatus van je luchtwegen. Naast het beheer van de lucht geeft de AI Guardian Angel aanbevelingen of waarschuwingen aan gebruikers, zodat ze gezond blijven.

Deze technologie is ontwikkeld op basis van uitgebreid consumenten- en patiënteninzicht door milieudeskundigen, AIoT-specialisten en artsen. Als proefproject voordat het internationaal werd uitgerold, heeft Brise Care BV zich strategisch gefocust op Taiwans proof of concept en business. Het technisch ontwikkelcentrum is gevestigd in Hsinchu Science Park, Taiwan; een van Azië’s belangrijkste technische hubs.

Als onderdeel van de missie ter bevordering van gezonde luchtwegen, vooral voor allergische patiënten, werd in augustus 2019 een nieuw baanbrekend project gelanceerd om ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën en schimmels plus VOC’s, die patiënten kwetsbaarder maken voor virale en bacteriële infecties, af te breken.

De SUVIOS Smini is een persoonlijke lucht- en oppervlaktereiniger; het ontleedt 99,9% van de virussen, bacteriën, schimmels en VOC’s om de lucht en oppervlakken om je heen te zuiveren. Het verwijdert effectief geuren, voor frisse lucht zonder chemicaliën. Wetenschappers hebben de APCO-technologie ontwikkeld en deze is getest in hoogstaande P3-laboratoria.

Met de lancering van SUVIOS voegt Brise Care BV de BRISE-producten samen met het merk SUVIOS voor globalisering. Alle service op de huidige BRISE-producten blijft ongewijzigd.