Spaar je gezondheid en bespaar geld

In onze vorige e-mail was te lezen dat een luchtreiniger ons gezond kan houden en tegelijkertijd geld kan besparen, zeker komende winter. Vanwege de ongelooflijke gasprijzen zal het minimaliseren van ventilatie je energierekening (een beetje) verlagen, maar het kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Mocht je dit artikel nog niet gelezen hebben, klik dan op onderstaande link:

>> Blijf gezond, bespaar geld

Daarom bieden wij onze trouwe gebruikers graag een exclusief “Health & Saving” pakket aan. Bent u tevreden met uw huidige Brise luchtreiniger en overweegt u om er een extra te plaatsen in de slaapkamer, in de studio, de praktijk of op kantoor? Je betaalt nu slechts € 129* voor een nieuwe Brise C360 luchtreiniger (adviesprijs € 449) bij je bestelling van een 4-jarig filterpakket**. Je bespaart minimaal € 320,- en je hoeft de komende 5 jaar geen filters aan te schaffen.

✳️ Actieperiode: Zolang op voorraad

✳️Actieproduct : Brise C360 luchtreiniger voor slechts € 129 bij bestelling van een 4-jarig filterpakket voor de C360 (4 dozen x Carbon + 4 dozen x Odors) à € 392

✅ Actieprijs totaal: € 521 (adviesprijs: € 841)

Extra actie: (alleen van toepassing wanneer je het bovenstaande actieproduct bestelt)

Alle prijzen inclusief 21% BTW

Voorwaarden:

  • De filters kunnen afzonderlijk worden verzonden
  • Brise Care BV behoudt zich het recht voor van wijziging of annulering van de voorwaarden van deze exclusieve promotie

 

Share with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn